Kerstmarkt

non-profit organisatie
Cultuur

Het kerstfeest is van oudsher een belangrijk midwinterfeest. De eeuwenoude focus op saamhorigheid heeft de geschiedenis overleefd. Kasteel Doornenburg doet hier graag aan mee. Zondag 18 december is op de grootste voorburcht van Nederland een kerstmarkt met een warme sfeer waar ruimte is voor gezelligheid en om elkaar te ontmoeten. Geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

 De historische vestigingsmuren houden de hedendaagse beslommeringen uit beeld. Kijk bij je bezoek door je oogwimpers. Proef de ambiance van het statige kasteel met de in kerst aangeklede voorburcht. Heerlijk ontspannen langs de kerstkraampje.  Het assortiment is gevarieerd. Van brocante tot hoeden en van kunst tot edelstenen.  Laat je ook verrassen door vogeltaarten. Kinderen mogen zich op het familiekasteel niet vervelen. Voor hen zijn er activiteiten. In de kapel is een kerststal te bekijken.

Midwinterfeest betekent ook muziek en eten. De Herberg verwent de inwendige mens. Midwinterhoornblazers zijn uitgenodigd om op gezette tijden van zich te laten horen. Harmonie. St. Caecilia Doornenburg is er voor de algemene muzikale omlijsting. 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Kasteel Doornenburg
Contactpersoon

Neem contact op met Kasteel:

13