Stedelijke Muziekvereniging Huissen

non-profit organisatie
Musiceren
Muziekopleidingen
Oefenruimtes

De Stedelijke Muziekvereniging Huissen, opgericht in 1986, kent een harmonieorkest; een slagwerkensemble en een afdeling opleidingen.

Het harmonie orkest treedt hoofdzakelijk naar buiten in concert verband. Het staat onder leiding van dirigent Rudy Böhmer en repeteert op woensdagavond van 19:30 uur - 21:30 uur.

Het slagwerkensemble bestaat, zoals de naam al zegt, uit bespelers van verschillende slagwerk instrumenten. Zowel uit ongestemde-, als uit gestemde slagwerkinstrumenten. Ook het slagwerkensemble treedt hoofdzakelijk in concertverband naar buiten.

Het ensemble staat onder leiding van Mike de Geest en repeteert op vrijdagavond van 19:30-21:30 uur

De basis van het spelen in een orkest is natuurlijk de opleiding. Bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen worden alle opleidingen verzorgd door professionele docenten. Er zijn opleidingen voor alle soorten instrumenten, die in een harmonieorkest of slagwerk ensemble voorkomen. Daarnaast is er als basis een cursus in Algemene Muzikale Vorming voor leerlingen van groep 4,5 en 6 onder de naam: “Muziek maak je zelf”. Ook is pianoles mogelijk.

Alle activiteiten zijn in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

Meer weten? Neem contact op met Cor Neijenhuis, tel. 06-21844411 of kijk voor meer informatie op: www.stedelijkemuziekhuissen.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Cor:

Cor Neijenhuis
Contactpersoon
-12