Muziekvereniging UDI

non-profit organisatie
Musiceren

UDI is een enthousiaste muziekvereniging met muziekopleiding in Bemmel. UDI is een zittend orkest en verzorgt jaarlijks diverse concerten al dan niet in samenwerking met andere koren, orkesten en vocalisten. In een kerstconcert is de muziek aangepast aan het Kerst thema, terwijl 100% in Concert een veel lichter genre vereist. Afhankelijk van het thema van een concert komen bij UDI vrijwel alle muziek soorten aan bod. Het brede aanbod maakt het voor de muzikanten interessant en leerzaam. Het UDI Orkest repeteert op maandagavond. Op zoek naar muziekles in Bemmel? Dan ben je bij muziekvereniging UDI aan het juiste adres. UDI werkt al jarenlang samen met professionele muziekdocenten die muziekles geven aan jong en oud.  

Ervaren muziekdocenten begeleiden de beginnende leerling en gevorderde muzikanten op hun eigen niveau en in eigen tempo. Muziek maken staat centraal in de muzieklessen, maar er wordt op zijn tijd ook aandacht besteed aan de muziektheorie. Volwassen die muzieklessen willen volgen hoeven geen lid van UDI te zijn.

Zowel kinderen, jongvolwassenen en volwassenen kunnen zich aanmelden voor 3 proeflessen. Het tarief van de lessen verschilt tussen kinderen/jongvolwassenen en volwassenen.

Voor meer informatie: Muziekvereniging UDI. De vereniging voor enthousiaste muzikanten. (muziekvereniging-udi.nl)

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Marleen:

Marleen Kaijen
Contactpersoon
3