Kick off Sjors Sportief en Creatief

Cultuur
18 oktober 2022

Sjors Sportief en Sjors Creatief voor de negende keer van start!

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Lingewaard. Ze kunnen ook dit schooljaar weer ruim vijftig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis. Het is het negende schooljaar op een rij dat de gemeente Lingewaard het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbiedt. Wordt het badminton, turnen of gaat je kind liever schilderen? Ontdek vrijblijvend wat het beste bij je kind past.

 

Kennismaken met sport en cultuur

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Lingewaard in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Rosanne de Groot, sport- & cultuurcoach van Stichting Welzijn Lingewaard: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden.”

Inschrijven voor activiteiten

De kick off was woensdag 6 oktober en inmiddels hebben alle leerlingen van Lingewaardse basisscholen een boekje mee naar huis genomen. Kijk voor het actuele aanbod en inschrijven op www.sjorssportief.nl.

Ook een boekje ontvangen?

Woont je kind in Lingwaard en heeft het geen boekje ontvangen, omdat het bijvoorbeeld niet in Lingewaard naar school gaat? Kom dan een gratis boekje halen Bij Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9, Bemmel (tussen 10.00 en 16.00u)

Ook aanbieders die een extra boekje voor eigen gebruik willen mogen deze ophalen.

Wie

Kinderen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Rosanne de Groot
-12