Doldwaze Deurdweilers Dag

Cultuur
29 september 2022

Op zaterdag 12 november organiseren De Deurdweilers de 'Doldwaze Deurdweilers Dag'. Deze avond wordt een sfeervolle muzikale avond met als thema “De Alleskunner Angeren”. Het is een parodie op het televisieprogramma “De Alleskunner”. Het wordt een gezellige avond waarbij men door middel van korte spelletjes tegen elkaar zullen strijden om de titel ‘De Alleskunner Angeren’.

Houd jij wel van een spelletje en lijkt het je leuk om mee te doen en te strijden om de titel ´De Alleskunner Angeren´? Geef je dan in een duo op door een e-mail te sturen naar dealleskunnerangeren@gmail.com. Vermeld hierbij jullie namen en leeftijd (geschikt voor alle leeftijden). Aanmelden kan tot en met 29 oktober.

Daarnaast zal ook de uitreiking van de ‘Gouden Duim’ weer plaatsvinden! Dit is een prijs voor de Angerse vrijwilliger van het jaar, als waardering voor al het werk dat hij of zij doet voor zijn of haar vereniging of de Angerse samenleving. We vragen aan jullie om zoveel mogelijk leden van elke vereniging, stichting of organisatie in Angeren om een vrijwilliger voor de Gouden Duim te nomineren. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk iemand te nomineren die gewoonweg veel betekent voor Angeren. 

Nomineren doe je zo: stuur de nominatie inclusief een motivatie vóór 28 oktober 2022 op via het formulier op: http://www.deurdweilers.nl/goudenduim of via goudenduim@deurdweilers.nl. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze gezellige avond bij te wonen op 12 november om 20:00 in het Dorpshuis van Angeren. De entree is gratis. 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Rosanne de Groot
Contactpersoon

Neem contact op met Rosanne:

-2