Cultour Lingewaard & Bemmel UIT!

Cultuur
25 juli 2022

De CulTOUR door Lingewaard gaat op 3 september van start met de 'UIT in Bemmel Markt'. De aftrap van een reeks van 5 culturele evenementen om de Lingewaardse kernen met cultuur te overspoelen. Dit is mogelijk gemaakt door een eenmalige mooie bijdrage van de gemeente, die Stichting TOP, de Bibliotheek en De Open Academie (m.i.v. september Clink!), allen lid van Cultureel Platform Lingewaard, gevraagd heeft de organisatie op zich te nemen.

Programma 3 September:

* 13.00 uur Opening

* Twee podia op de markt

* Optredens van muzikanten, muziekgroepen, koren en dansscholen

* Expositie van 16 kunstenaars in de Theaterkerk

* Kunstroute door het centrum met kunstwerken in de etalages, gemaakt door leerlingen van de Bemmelse scholen i.s.m. kunstvakdocenten en ondernemersvereniging ‘Beleef Bemmel’

* Gezelligheid met marktkramen in het centrum

* Avondprogramma in de Theaterkerk: Men in Black

Voor Huissen staat de culTOURdag op 15 oktober in het teken van de Kinderboekenweek en groene activiteiten, Theater Troef zal hierbij betrokken zijn. In Gendt zijn er mooie plannen voor een concert in Providentia door de Gendtse basisscholen en muzikanten van de muziekverenigingen St. Sebastianus en St. Caecelia. Het programma voor Doornenburg/ Haalderen/Angeren is nog in ontwikkeling.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Markt
Bemmel

Contact

Rosanne de Groot
Contactpersoon

Neem contact op met Rosanne:

-9